Wie zijn wij

 

V-fiets heeft het concept "ombouwen van je eigen fiets" geïntroduceerd in de fietsmarkt en is daardoor de specialist en koploper in de ontwikkeling, beproeving en levering van de verschillende elektrische producten voor de fiets.

We zijn de leverancier en ontwikkelaar van verschillende motoren, accu's en componenten en we leveren direct aan de consument, vakhandel en/of de fietsfabrikant. Voor de ontwikkeling en afstelling van nieuw te ontwikkelen elektrische fietsen, kleine voertuigen of componenten (bijv. prototyping, testing en training) kan V-fiets projectmatig haar mensen inzetten voor een efficiënte en versnelde "time to market".

Naast een groot aanbod van verschillende "standaard" producten voor de elektrische ombouw, heeft V-fiets een eigen ontwikkelingsafdeling voor maatwerk en test. Verschillende losse componenten kunnen bijvoorbeeld door aanpassing van, eigen ontwikkelde soft- en hardware, aan elkaar gekoppeld worden waarbij de uitwisselbaarheid en de keuze van de verschillende componenten gemaximaliseerd wordt. Daarnaast kan er een groot aantal variabelen softwarematig worden opgeslagen tijdens het gebruik van de componenten of -fiets en kan elke fiets of voertuig geheel custom made worden afgesteld naar de smaak en wens van de eindgebruiker.