V-CORE Standaard (Program. Dongle)

 

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 74,00
€ 74,00

V-fiets-V-CORE Standaard (Program. Dongle)-35

Meer afbeeldingen

Wanneer u reeds een V-MINI set met V-MINI LED of LCD diplay bezit, kunt u deze laten uitvoeren met een V-Core.

Door het gebruik van deze snelle microprocessor worden alle signalen van uw ondersteuning in een veel hogere snelheid verwerkt waardoor de fiets zeer natuurlijk ("Ultra Feel") aan gaat voelen. Een aantal voordelen staat hieronder genoemd:


Specificaties V-Core versie 4.0:

De V-Core is een door V-fiets ontwikkelde microcontroller en -software die de aansturing van de V-fiets trapondersteuning systemen geheel via een computer/laptop door uw dealer of u zelf (indien gewenst) laat programmeren en/of laat uitlezen voor onderhoud, gebruik of diagnose van het systeem. (Letop: om zelf te programmeren heeft u het volgende nodig) USB kabel en software

 V-Core icm met een V-MINI, V-MINI-PRO, of V-HT systeem:

1.       De hubmotor of middenmotor reageert zeer direct op versnellen of vertragen van de trappers.
2.       Trap snelheidsafhankelijk systeem waarbij het systeem mild opstart en verschillende ondersteuning geeft bij zelf te kiezen versnellingen of ondersteuningsstanden.
3.       De hubmotor of middenmotor heeft een zeer hoge reactietijd bij het stoppen met trappen waardoor extra remonderbrekers kunnen worden weggelaten.
4.       Max. snelheid kan worden ingesteld of gereduceerd en de 6 standen kunnen individueel worden geprogrammeerd.
5.       De gevoeligheid van het trapsensorsysteem kan in elke stand worden ingesteld.
6.       De kracht van de Start 'n Go kan worden ingesteld.
7.       Het gebruik van het systeem kan worden uitgelezen bij onderhoud van de fiets. Zaken zoals accuconditie, trapsnelheid en gebruik van de 6 standen, aan/uit schakelen van systeem, gebruik in uren van systeem en aantal keer opstarten van de fiets tijdens het fietsen.
8.       De fiets kan (wielen moeten vrij kunnen draaien) worden aangeschakeld door een externe computer waarbij de trapsensor en de motor kan worden afgesteld op snelheid en gevoeligheid.
9.       Het trapsysteem werkt zeer nauwkeurig en geeft een natuurlijk gevoel aan de fiets.
10.   Er kunnen verschillende standaard profielen worden geprogrammeerd, zoals sportief, krachtig, zuinig rijden, mild etc.
11.   Eenvoudig te bedienen ondersteuning met een + en - knop met de duim op het display.
12.   De actieradius kan nog meer verhoogd worden (tot 40%) bij een juiste afstelling van de V-Core. Hiermee kan meer dan 150 km op een accu worden gereden (36V10Ah accu).
VEILIGHEID:
Het V-Core systeem is dusdanig beveiligd dat wanneer per ongeluk tijdens het fietsen het display wordt losgetrokken of wanneer er draadbreuk in of om het display ontstaat dat de ondersteuning direct wordt uitgeschakeld en mogelijk onveilige situaties worden vermeden.


LET OP: V-Core levering is excl. benodigde V-MINI LED Display (*versie 3, vanaf modeljaar 2010) maar incl. kabels voor controller/display.

*V-MINI Display in versie 1 (modeljaar 2009) werkt niet met de V-Core (herkenbaar aan witte kleine getallen achterop het display. Versie 3 (vanaf modeljaar 2010) is volledig zwart aan de achterkant en werkt wel met de V-Core.

 

Specificaties:
 Max belasting:  20A 
 Afmeting:  4,5 x 2 x 0,5 cm
 Voltage:  30 - 42V

Extra informatie

Technische eigenschappen

Logfunctie Ja
Geschikt voor rotatiesensor Ja
Geschikt voor display trapondersteuning Ja
Geschikt voor gashendel Nee
Geschikt voor Torquesensor Nee
Programmeerbaar Ja
Versienummer 4.2

Fysieke eigenschappen

Kleur Antraciet (grijs)
Montagelocatie Controller behuizing
Vorm Rechthoekig
Materiaal Kunststof
Lengte (cm) 5cm
Hoogte (cm) 0,5cm

Aansluitingen

Aansluitingen 4-pins JST female, 4-pins JST male

Vergelijkbare producten

Neem contact op met V-Fiets