http://www.v-fiets.com/en/media/catalog/category/Service_Garantie_V-fiets.jpg
Service and Warranty

Service and Warranty

Service and Warranty

Retouren

Ondanks de hoge kwaliteit van de artikelen die wij in ons assortiment hebben, kan het voorkomen dat u een artikel ontvangt dat niet aan de eisen voldoet. In dat geval bieden wij u graag zo snel mogelijk een passende oplossing.

Indien u een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft u het recht het product binnen veertien (14) kalenderdagen na aflevering in oorspronkelijke staat en in de oorspronkelijke verpakking, in een andere verpakking zoals een doos of plastic zak zodat de originele verpakking onbeschadigd blijft, te retourneren met factuur/pakbon met op achterzijde reden van retour en de overeenkomst te ontbinden.
Retourzendingen dienen, voldoende gefrankeerd, gericht te worden aan:

V-fiets BV
Veemarkt 49
1019 DA Amsterdam


Beschadigd of onjuist product

Als bij aflevering blijkt dat uw bestelling niet correct is (schade of onjuist product), kunt u kiezen om alsnog een correcte bestelling te ontvangen of uw geld teruggestort** te krijgen. Stuur uw bestelling binnen veertien dagen in de oorspronkelijke verpakking in een andere verpakking zoals een doos of plastic zak zodat de originele verpakking onbeschadigd blijft, met formulering en/of reden van retour naar bovenstaand adres.

Bij niet correcte bestellingen vanuit het buitenland (schade of onjuist product) kunt u voor de juiste afhandeling contact opnemen met het
KlantenServiceCentrum via email informatie@v-fiets.com of telefoon +31 20 8202323.

Vermeld s.v.p. duidelijk de reden van retourzending en al uw contactgegevens (inclusief het telefoonnummer waar u overdag bereikbaar bent). De rechtstreekse kosten van terugzending komen voor rekening van de afnemer. Door V-fiets met betrekking tot de retour gezonden producten eventueel reeds ontvangen betalingen worden na de ontbinding terugbetaald.


Garantie of reparatie

Wanneer een artikel kapot gaat terwijl u dit al langer dan veertien (14) kalenderdagen in uw bezit heeft, dan valt dit wellicht nog onder garantie van V-fiets.  Ook indien uw defect niet binnen de gestelde garantie voorwaarden valt, kunnen wij vaak uw product voor u repareren. Voor beide gevallen kan je hier een aanvraag verzenden waarop wij contact met je op zullen nemen voor de verdere afhandelng.