http://www.v-fiets.com/media/catalog/category/vragen.jpg

Bestellen en betalen

Je kunt op verschillende manieren bestellen bij V-fiets. Als je nog vragen hebt hierover kan je ook even contact met ons opnemen.

iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, je hoeft je verder dan ook niet te registeren om hier gebruik van te kunnen maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kun je direct met iDEAL betalen!  iDEAL is alleen geschikt voor Nederlandse klanten.

Paypal

Jij betaalt het bedrag van de rekening over de online-betaalservice PayPal. Voor het gebruik van Paypal heb je een geldig PayPal-account nodig, waarin jouw bank- en creditcardgegevens in opgeslagen staan. De betaling per PayPal is vanwege technische redenen alleen online mogelijk. Verdere informatie vind je onder: https://www.paypal-nederland.nl/particulier/

Bank/Giro overschrijving

Bij de betaalmethode vooruitbetalen maak je de bestelwaarde vooraf over op onze rekening. Aan het eind van je bestelling ontvang je een bevestigingsmail met onze bankgegevens. Zodra wij het geld op onze rekening hebben ontvangen, versturen wij jouw producten.